Politică retur

Stimate client!

Dacă, din orice motiv, nu ești mulțumit 100% de comanda pe care ai făcut-o, sau pur și simplu te-ai răzgândit, ai 14 zile calendaristice la dispoziţie de la ridicarea/primirii produsului, pentru a cere înlocuirea produsului, returnarea contravalorii, sau ai posibilitatea de a alege un alt produs.

Pentru a beneficia de acest lucru, asigură-te că produsul achiziționat se încadrează în condiţiile de retur menţionate mai jos. Conform OUG 34/2014, pentru produsele achiiţionate la distanță, consumatorul are dreptul de retragere din contract, în termen de 14 zile, fără a preciza motivele, din momentul în care a intrat în posesia produsului.

Dacă ai primit produsul incomplet sau este neconform, est necesar să ne semnalezi acest lucru în maxim 48 de ore de la primirea comenzii.

Pentru a-ți exercita dreptul de retragere este necesar completarea formularului de retur.

Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de către consumator.

Adresa de retur este: Str. Mihai Eminescu, Nr. 17A ( CsaBike). Returnarea se face prin CURIER RAPID!

Condiții generale de retur:

  1. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat: cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoțit.
  2. Atenţie! Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, urme de uzură, lovituri, ciobiri, zgârieturi, urme de folosire excesivă, accesorii lipsă, vicii cauzate de un șoc extern, etc.
  3. În cazul în care produsul prezintă urme de uzură, sau altele menționate la nr. 2, ne rezervăm dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o sumă din valoarea acestuia. Suma va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.
  4. Produsul achiziționat trebuie să fie însoțit de certificatul de garanție dacă este cazul!
  5. În cazul în care au fost achiziționate mai multe produse identice, se poate returna un singur produs desigilat, restul cantității va fi acceptat doar dacă produsele sunt sigilate.

Returnarea banilor:

În cazul în care sunt respectate condițiile de retur, CsaBike se angajează să returneze beneficiarului suma achitată  pentru produsele returnate în maximum 14 zile calendaristice de la recepţionarea produsului de catre vânzător.